وکیل مالیاتی در تهران ⚡ تأخیر یا عدم پرداخت مالیات ☑️ قصور در اعلام درامد ☑️ اظهارنظر خلاف واقع در اعلام مالیات ☑️ گواهی کذب یا تبانی جهت تقلب در مالیات
☑️ وکیل قرارداد تجاری | ☑️ وکیل شرکتها |
☑️ وکلای پایه یک دادگستری | ☑️ عضو کانون وکلای مرکز |
☑️ همکاری با قضات بازنشسته | ☑️ همکاری با اساتید دانشکده حقوق |
☑️ پیگیری مستمر | ☑️ ارائه گزارش منظم |
☑️ دارای تیم پشتیبانی | ☑️ مشاوره تخصصی |
وکیل امور مالیاتی
مالیات هزینهای است که دولت از اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی برای تقویت اهداف مختلفی از جمله تقویت عمومی حکومت، کسب درامد برای مخارج حکومت و یا اجرای عدالت از طریق روشهای خاص مالیاتی اخذ میکند. همچنین مالیات یک ابزار کنترلی برای کنترل بخشهای مختلف اقتصاد نیز به شما میرد.
مالیات دو نوع دارد:
- مالیات بر درامد: مالیاتی که از اشخاص پس از سود ناشی از فعالیتهای شغلی یا سرمایهای خود کسب میکند اخذ میشود که معمولاً از فیش حقوقی اشخاص قبل از پرداخت حقوق کسر میشود.
- مالیات بر مصرف: مالیاتی که از اشخاص هنگام استفاده از درامد خود اخذ میشود. مانند مالیات بر فروش، مالیات بر ارزشافزوده و تعرفه واردات گمرکی.
وکیل مالیاتی یکی از تخصصی ترین حقوق دانان بوده که زیرمجموعه وکیل تجاری می باشد.
جرائم مالیاتی
هنگامی که اشخاص در خصوص میزان درامدهای خود اطلاعات صحیح ارائه نمیدهند و به وظایف قانونی خود در امور مالیاتی رسیدگی نمیکنند مرتکب جرائم مالیاتی شدهاند که طیف گستردهای از جرائم و تخلفات را دربر میگیرد. از جمله مواردی که منجر به جرم مالیاتی میشود عبارتاند از:
- تأخیر در تسلیم اظهارنامه مالیاتی
- تأخیر یا عدم پرداخت مالیات
- قصور در اعلام درامد یا معاملات مشمول مالیات
- اظهارنظر خلاف واقع در اعلام مالیات
- بیمبالاتی در قصد تقلب در اعلام مالیات
- ارائه گواهی کذب یا تبانی به قصد تقلب در میزان مالیات و …
رسیدگی به اختلافات مالیاتی
رسیدگی به اختلافات مالیاتی در دو مرحله به شرح زیر انجام میگیرد.
1. رسیدگی در اداره امور مالیاتی:
بر اساس ماده 238 قانون مالیاتها در مواردی که مؤدی به برگ تشخیص مالیات ابلاغ شده اعتراضی داشته باشد، میتواند جهت رفع اختلاف به اداره امور مالیاتی مراجعه کرده و تقاضای رسیدگی مجدد بدهد. در این مرجع یا برگ تشخیص مالیاتی تائید میشود یا اینکه اعتراض جواب داده و میزان مالیات تعدیل میشود.
2. رسیدگی در هیئتهای حل اختلاف:
درصورتیکه در مرحله قبل، مسئول مربوطه با مؤدی معترض به توافق نرسد، پرونده جهت حلوفصل اختلاف به هیئتهای حل اختلاف بدوی مالیاتی ارجاع میشود.
درصورتیکه مؤدیان یا مأموران مالیات به رأی هیئت حل اختلاف بدوی اعتراضی داشته باشند، ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ رأی میتوانند تقاضای رسیدگی در هیئت حل اختلاف تجدیدنظر را نمایند.
مراجع دیگری برای رسیدگی به امور مختلف مالیاتی وجود دارند که با استفاده از وکلای متخصص مالیاتی میتوان به این مراجع مراجعه کرد.
به علت ناآگاهی عموم اشخاص از قوانین مالیاتی و رویه مرسوم در ادارات مالیاتی و همچنین بیاطلاعی از تکالیفی قانونی مؤدیان در خصوص امور مالیاتی، در برخی موارد ممکن است مالیاتهای بسیار سنگین و غیرمعقولی برای اشخاص تعیین شود و موجب شکایات این اشخاص نسبت به میزان مالیات خود میشود. در این مواقع مراجعه به وکلای متخصص مالیاتی بهترین تصمیم میباشد تا با تخصص خود اقدامات لازمه را برای تعدیل میزان مالیات انجام دهند.
از جمله خدمات موسسه حقوقی عدل داد در امور مالیاتی عبارتاند از:
- ارائه مشاوره در خصوص وظایف قانونی مؤدیان مالیاتی جهت جلوگیری از تعیین مالیاتهای سنگین.
- ارائه مشاوره جهت جلوگیری از بروز جرائم مالیاتی بسیار سنگین با پیشگیری از مشکلات مالیاتی.
- قبول وکالت در خصوص اعتراض به میزان مالیات تعیین شده در مراجع مربوطه.
- قبول وکالت در انواع پروندههای مالیاتی که در ادارات مالیاتی و هیئتهای حل اختلاف مالیاتی رسیدگی میشوند.
- قبول وکالت در خصوص پروندههای جرائم مالیاتی.
- پیگیری منظم و مدام پرونده جهت تسریع در رسیدگی.
- گزارش دهی منظم به موکلین جهت در جریان امور رسیدگی قرار گرفتن آنها