وکیل ملکی در پردیس: وکیل سرقفلی ✔️ کمیسیون شهرداری ✔️ الزام به تنظیم سند ✔️ خلع ید ✔️ تصرف عدوانی ✔️ افراز و تفکیک ملک ✔️ اثبات مالکیت ✔️ اصل49 ✔️ تغییر کاربری
☑️ وکلای پایه یک دادگستری متخصص ملکی | ☑️ عضو کانون وکلای مرکز |
☑️ وکیل ملکی در پردیس | ☑️ حق الوکاله منصفانه |
☑️ همکاری با قضات بازنشسته | ☑️ همکاری با اساتید دانشکده حقوق |
☑️ پیگیری مستمر | ☑️ ارائه گزارش منظم |
☑️ دارای تیم پشتیبانی | ☑️ مشاوره تخصصی |
درصورت نیاز به وکیل متخصص ملکی در شهر پردیس، میتوانید با شماره 09129638818 (مشاوره وکلا) تماس بگیرید تا درباره مشکل خود راهنمایی بگیرید.
انواع دعاوی ملکی
- دعوای الزام به تنظیم سند رسمی: هنگامی که به طور مثال، بعد از فروش ملک از طریق مبایعهنامه، طرفین توافق میکنند که در تاریخ مشخصی با حضور در دفتر اسناد رسمی، سند رسمی ملک را به نام خریدار کنند ولی فروشنده به تعهد خود عمل نمیکند و خریدار الزام وی را مطالبه میکند.
- دعوای خلع ید: هنگامی مطرح میشود که شخصی بدون اجازه مالک، اقدام به تصرف غاصبانه ملک وی کرده و مالک تقاضای پسگیری ملک خود را دارد.
- دعوای تخلیه ید: هنگامی که شخصی با مالک برای استفاده از ملک وی قراردادی امضا کرده مانند اجاره و پس از اتمام مهلت قرارداد، ملک را تخلیه نمیکند و مالک، تخلیه ملک توسط مستأجر را تقاضا میکند.
- دعوای رفع تصرف عدوانی: هنگامی که شخصی که سابقاً ملکی را در تصرف خود داشته، به استناد تصرف سابق خود و بدون نیاز به احراز مالکیت، تقاضای رفع تصرف از ملک توسط متصرف بعدی را دارد.
- دعوای الزام به تأدیه ثمن معامله یا قرارداد: هنگامی که خریدار به تعهد خود مبنی بر پرداخت هزینه یا همان ثمن معامله عمل نمیکند و فروشنده، الزام خریدار به پرداخت ثمن معامله را تقاضا میکند.
- دعوای الزام به تحویل مبیع: هنگامی که فروشنده ملکی پس از معامله ملک را به خریدار تحویل نداده و خریدار، الزام فروشنده به تحویل ملک را از دادگاه تقاضا میکند.
- دعوای افراز و تفکیک ملک: هنگامی که شرکای یک ملک، تقاضای تفکیک و جدا شدن سهم هر یک از ملک مشترک را دارند.
- دعوای معامله فضولی: هنگامی که شخصی بدون اجازه مالک، اقدام به فروش، اجاره یا … ملک وی میکند و مالک به این اقدام راضی نیست.
- دعوای اثبات مالکیت: هنگامی که شخصی که سند رسمی ندارد، به هر علت از دادگاه تقاضا میکند که مالکیت وی بر ملکی را به استناد اسناد عادی به رسمیت بشناسد.
- دعوای اخذ به شفعه: هنگامی که دو نفر شریک در یک ملک هستند و یکی از آنها سهم خود را شخص ثالثی میفروشد، شریک دیگر حق دارد با پرداخت مبلغ معامله به شخص ثالث، سهم شریک خود را متعلق به خود کند و برای این امر به دادگاه مراجعه کرده است.
- دعاوی مربوط به حق ارتفاق یا حق انتفاع: هنگامی که شخصی در ملک دیگری حق دارد مانند حق عبور، حق مجرای آب، حق سکونت و … و این حق وی توسط مالک آن مال نادیده گرفته شده.
خدمات وکلای ملکی موسسه حقوقی عدل داد در پردیس
با توجه به پیچیدگی و تنوع دعاوی ملکی، قوانین و رویه خاص رسیدگی به هر دعوا و همچنین ناآگاهی اشخاص عادی از علم حقوق و قوانین مختلف آن، درصورتیکه برای حل مسائل حقوقی یا کیفری مربوط به املاک خود از یک وکیل متخصص ملکی استفاده نمایید، احتمال اینکه با کمترین هزینه و در کوتاهترین زمان، به نتیجه مطلوب خود دستیابید بسیار بیشتر خواهد بود.
ممکن است اشخاصی در قالب وکیل متخصص ملکی، به پروندهی شما رسیدگی کرده و بدون اطلاع از راه و روش و چگونگی رسیدگی به انواع خاص دعاوی ملکی، قادر به کسب نتیجه مناسب نشوند و علاوه بر اینکه زمان زیادی را با عدم کفایت خود هدر میدهند، ممکن است ضرر اولیه را افزایش داده تا موکل مجبور باشد برای حل مشکل ایجاد ده، هزینه و زمان بیشتری صرف کرده و هزینههای یک وکیل دیگر را هم تقبل کند؛ بنابراین بهتر است با دقت و تأمل بیشتری به انتخاب وکیلی که واقعاً در زمینه ملکی تخصص دارد اقدام کنید.
وکیل متخصص ملکی نیز، مانند هر فرد متخصص دیگری، باید یک سری ویژگیها داشته باشد تا افرادی که در مورد معاملات ملکی و دیگر موارد مربوط به املاک به مشکل میخورند، بتوانند با اطمینان خاطر از نتیجهی مطلوب، رسیدگی به دعوای ملکی خود را به آنها بسپارند.
- تجربه: یکی از مهمترین ویژگیهایی که یک وکیل متخصص ملکی دارد، تجربه بالای او در رسیدگی به دعاوی و مسائل مربوط به املاک و اراضی است که باعث میشود تا وی بتواند با درصد موفقیت بالاتری در تمامی دعاوی ملکی عمل کرده و نتیجه مطلوب کسب کند.
- دانش حقوقی: از دیگر ویژگیهای وکلای متخصص ملکی، دانش حقوقی و تسلط وی در زمینه های مختلف حقوقی، کیفری و ثبتی مربوط به املاک است. یک وکیل متخصص ملکی باید به قوانین و مقررات مربوطه، آرای وحدت رویه مرسوم در دادگاهها، نظریات اساتید برجسته حقوقی و دکترین حقوقی و همچنین به عرف هر منطقه مسلط باشد.