وکیل ورشکستگی در تهران ⚡ انجام دعاوی ورشکستگی در کوتاهترین زمان ☑️ مشاوره امور ورشکستگی ☑️ تسریع فرایند رسیدگی به عملیات تصفیه ☑️ نظارت به عملکرد مدیر تصفیه
☑️ وکیل قرارداد تجاری | ☑️ وکیل شرکتها |
☑️ وکلای پایه یک دادگستری | ☑️ عضو کانون وکلای مرکز |
☑️ همکاری با قضات بازنشسته | ☑️ همکاری با اساتید دانشکده حقوق |
☑️ پیگیری مستمر | ☑️ ارائه گزارش منظم |
☑️ دارای تیم پشتیبانی | ☑️ مشاوره تخصصی |
وکیل ورشکستگی شرکت
بر اساس قانون، ورشکستگی عبارت است از «ناتوانی تاجر از پرداخت دیونش» بنابراین تاجر از زمانی که دیگر نمیتواند دیون حال خود را پرداخت کند اصطلاحاً «متوقف» نامیده میشود و حکم ورشکستگی او صادر خواهد شد و پس از صدور این حکم، عملیات تصفیه امور ورشکستگی توسط مدیر تصفیه یا اداره تصفیه آغاز خواهد شد تا با جمعآوری کلیه داراییهای تاجر ورشکسته، با توجه به میزان آن و سهم هر طلبکار، بخشی از طلب طلبکاران پرداخت شود.
مطابق قانون ورشکستگی به یکی از صورتهای زیر به دادگاه عمومی جهت رسیدگی اعلام میشود:
- اعلام توقف توسط خود تاجر
- اعلام توقف توسط یکی از طلبکاران
- اعلام توقف توسط دادستان
وکیل ورشکستگی یکی از شاخه های تخصصی حقوقی می باشد که زیرمجموعه وکیل تجاری قرار میگیرد.
وکیل ورشکستگی: انواع ورشکستگی
ورشکستگی ممکن است به سبب وقایعی باشد که در حدوث آنها خود تاجر نقشی نداشته است و حتی ممکن است تمام کوشش خود را بهکاربرده باشد که در چنین وضعیتی قرار نگیرد یا اینکه تاجر در وقوع آن مقصر بوده یا حتی تقلب کرده باشد.
با توجه به این نکته، ورشکستگی به یکی از صورتهای زیر تحقق مییابد:
1. ورشکستگی عادی:
هنگامی است که تاجر در تحقق ورشکستگی هیچگونه تقصیر و تقلبی نکرده.
2. ورشکستگی به تقصیر:
مطابق قانون مواردی وجود دارد که در صورت تحقق آنها، دادگاه موظف است تاجر را ورشکسته به تقصیر اعلام کند و برخی موارد هم هستند که در صورت وقوع، دادگاه مخیر است که تاجر را ورشکسته به تقصیر اعلام کند یا خیر.
موارد اجباری ورشکستگی به تقصیر:
- درصورتیکه ثابت شود مخارج شخصی یا مخارج منزل تاجر در روزهای عادی، نسبت به درآمد او فوقالعاده (بیش از حد عادی) بوده است.
- درصورتیکه ثابت شود که تاجر نسبت به سرمایه خود مبالغ زیادی را صرف معاملاتی کرده که در عرف تجارت پر ریسک بوده یا سود بردن از آن منوط به اتفاق محض است.
- اگر به قصد تأخیر انداختن ورشکستگی خود، خریدی بالاتر یا فروشی نازلتر از مظنه روز کرده باشد یا اگر به همان قصد، وسایلی که دور از صرفه است به هر طریق به کار برده تا تحصیل وجهی نماید.
- اگر یکی از طلبکارها را پس از تاریخ توقف بر سایرین ترجیح داده و طلب او را پرداخته باشد.
موارد اختیاری ورشکستگی به تقصیر:
- اگر به حساب دیگری و بدون آنکه در مقابل عوضی دریافت نماید، تعهداتی کرده باشد که با توجه به وضعیت مالی او در حین انجام آنها، آن تعهدات فوق العاده (بیش از حد عادی) باشد.
- اگر عملیات تجارتی او متوقف شده و ظرف 3 روز از تاریخ توقف، ناتوانی از تأدیه دیون خود را به دادگاه اعلام نکرده باشد یا اینکه صورتحساب دارایی و کلیه دفاتر تجارتی خود را به دادگاه ارائه نکرده باشد.
- اگر دفتر نداشته یا دفاتر او ناقص یا بی ترتیب بوده یا در صورت دارایی، وضعیت حقیقی خود را اعم از قروض و مطالبات بهطور صحیح معین نکرده باشد. (مشروط به اینکه در این موارد مرتکب تقلبی نشده باشد)
«مجازات جرم ورشکستگی به تقصیر عبارت است از 6 ماه تا 2 سال حبس.»
3. ورشکستگی به تقلب:
مطابق قانون تجارت، در موارد زیر تاجر به ورشکستگی به تقلب محکوم خواهد شد:
- مفقود کردن دفاتر تجارتی.
- مخفی کردن قسمتی از دارایی خود.
- از بین بردن قسمتی از دارایی خود از طریق مواضعه (دادوستد) یا معاملات صوری.
- مدیون قلمداد کردن خود به میزانی که در حقیقت مدیون نمیباشد، به وسیله اسناد یا صورت دارایی و قروض متقلبانه. (افزایش متقلبانه و غیرواقعی بدهی تا از میزان دارایی خود به هر طلبکار، میزان کمتری برسد)
«مجازات جرم ورشکستگی به تقلب، مطابق ماده 670 قانون مجازات اسلامی، 1 تا 5 سال حبس میباشد.»
خدمات موسسه حقوقی عدل داد در امور ورشکستگی
در حقوق ایران در خصوص ورشکستگی، قانون تجارت و قانون تصفیه امور ورشکستگی تصویب شدهاند و مقررات حاکم به نحوه ورشکستگی و نحوه رسیدگی به آنها و همچنین مراحل مختلف امور تصفیه با توجه به نوع ورشکستگی تعیین شده است.
دعاوی تجاری و مخصوصاً امور مربوط به ورشکستگی از حوزههای تخصصی حقوق بوده و کسانی میتوانند در این زمینه به صورت مطلوب فعالیت کنند که در این حوزه پس از تحصیل، فعالیت کرده و به تخصص و تجربه رسیده باشند.
تیم حقوقی امور ورشکستگی موسسه حقوقی عدل داد، شامل جمعی از وکلای تحصیل کرده در بهترین دانشگاههای حقوقی کشور در رشتههای حقوقی تجاری بوده که از ابتدای وکالت، در زمینه دعاوی تجاری و به خصوص امور ورشکستگی فعالیت کردهاند و در این زمینه به تخصص و تجربه کافی رسیدهاند و هماکنون با تشکیل یک تیم حقوقی قدرتمند در موسسه حقوقی عدل داد، آماده خدمترسانی به شهروندان محترم میباشند. همچنین یکی از مزایای این تیم حقوقی، استفاده از همراهی و راهنماییهای قضات بازنشسته بوده که در خصوص امور تجاری و ورشکستگی، دارای بالاترین تجربه و مهارت بوده و وکلا را در هر پرونده راهنمایی میکنند.
ازجمله خدمات موسسه حقوقی عدل داد در امور ورشکستگی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- قبول پروندههای مربوط به انواع ورشکستگی عادی، به تقصیر یا به تقلب.
- ارائه مشاوره کامل و جامع در خصوص مراحل مختلف رسیدگی به امور ورشکستگی و انواع آن، پیش از قبول وکالت.
- ارائه راهکار جهت تسریع فرایند رسیدگی به عملیات تصفیه همراه با بالاترین کارایی.
- نظارت به عملکرد مدیر تصفیه یا اداره تصفیه جهت رعایت حقوق ورشکسته و طلبکاران.
- در صورت لزوم، ایجاد هماهنگی بین طلبکاران جهت عقد قرارداد ارفاقی جهت احقاق حقوق کلیه طلبکاران و همچنین ادامه کار تاجر ورشکسته.
- نظارت بر حفظ مستثنیات دین تاجر ورشکسته و عدم مصادره آن توسط مدیر یا اداره تصفیه.
- شروع به انجام مراحل رسیدگی به امور ورشکستگی، بلافاصله پس از قبول وکالت.
- انجام دعاوی مربوط به ورشکستگی در کوتاهترین زمان ممکن با استفاده از راهحلهای تخصصی ما که با تجربه کار در این پروندهها طی سالیان متمادی بهدستآمده و کسب نتیجه مطلوب در آنها.
- مشورت وکلای متخصص امور تجاری موسسه حقوقی عدل داد با یکدیگر در خصوص پروندههای موکلین جهت رسیدن به بهترین نتیجه ممکن در کوتاهترین زمان.
- حفظ اسرار موکلین در خصوص پروندههایشان.
- رسیدگی به دعاوی ورشکستگی، با توجه به تمامی قوانین مربوطه و همچنین آرایه وحدت رویه و رویه قضایی، جهت کسب نتیجه دلخواه.
- ارائه گزارش منظم و دقیق به موکل در تمام مراحل رسیدگی به پرونده.
- اخذ حقالوکاله منصفانه از موکلین در امور ورشکستگی، جهت رعایت حال شهروندان.
- تقاضای تجدیدنظر به رأی صادره، درصورتیکه رأی مطابق انتظارات موکل نباشد.